2016-08-05
Länk

Gary Kildalls memoarer släppt för nedladdning

Computer History Museum:

There is more, however. In 1993, the year before his untimely death, Gary wrote a draft of a memoir titled “Computer Connections: People, Places, and Events in the Evolution of the Personal Computer Industry.” He distributed bound copies to family and friends, with a note that it “will go to print in final form early next year.” It never did.

The ownership of that manuscript passed to Gary’s children, Scott and Kristin.  With their permission, we are pleased to make available the first portion of that memoir, along with their introduction to it and previously unpublished family photos.

Resten av memoarerna kommer förbli opublicerade då de enligt familjen inte speglar Kildalls sanna personlighet. Kildall, som bland annat uppfann CP/m och BIOS kämpade nämligen med alkoholism under stora delar av sitt vuxna och avled 1994 efter att ha hamnat i bråk på en bar och slagit huvudet hårt i marken.Macpro är annonsfri för att göra din läsupplevelse bättre.
Läs mer här om hur du hjälper Macpro förbli annonsfri


© 2004 - 2017 Joacim Melin