2016-08-22
Nyhet

Q Branch lägger ner – Vesper försvinner

Företaget Q Branch med John Gruber, Brent Simmons och Dave Wiskus lägger ner verksamheten. Efter lite över tre år och väldigt lite aktivitet under sista 1,5 åren tycks de tre herrarna ha bestämt sig för att det får vara nog och med i graven följer företagets enda applikation Vesper.

Brent Simmons hoppade av rollen som utvecklare för drygt ett år sedan för att börja jobba på Omni Group och sedan dess har Vesper inte utvecklats nämnvärt och John Gruber har varit väldigt tyst när det gäller applikationens, och företagets, framtid.

Tyst är Gruber fortfarande. När detta skrivs har han inte publicerat något på Daring Fireball om att Q Branch och Vesper läggs ner, istället är det Brent Simmons som postar det på sin blogg.© 2021 Omsoc Publishing AB