2016-08-29
Nyhet

Jailbreak-verktyg för iOS sprids via App Store

När detta skrivs har ännu inte applikationen PG Client tagits ned från App Store men det är endast en fråga om när det händer. Applikationen gör nämligen inte vad den lovar, vilket är att vara en bättre klient för webbtjänsten Dribbble.

När man laddar ned appen från App Store och startar appen märker man att den inte ser ut som skärmdumparna från App Store. Appen är nämligen misstänkt likt Pangu JB (PPHelper), och jo – appen installerar jailbreak-storen ‘Cydia’ åt dig. Utvecklarna bakom applikationen har således lyckats med det som torde vara Apples värsta mardröm: en jailbreak som inte bara utvecklats med Apples egna utvecklingsverktyg och signerats av Apples certifikat, utan att detta jailbreak också godkänts för publicering i App Store.

Ska du ägna dig åt jailbreaking så är det bara att rappa på och ladda ner denna app nu.© 2021 Omsoc Publishing AB