Ditt stöd är viktigt! Med din hjälp finns Macpro kvar även i framtiden. Läs mer här
!

2016-10-18
Länk

Welcome to Macintosh kickstartar säsong 3

Mark Bramhill:

There’s many more stories in the pipeline after the success of seasons 1 and 2 – stories I can’t wait to share with you. In one episode, I pitch an emoji for adoption in the international Unicode standard, following it all the way from a concept through the bureaucracy of the emoji-industrial complex. In another, I trace the surprisingly dramatic past of an app that was on the forefront of the MP3 revolution. And there are a whole bunch of others. Beginning next summer: eight brand new episodes for Season 3.

But to do it, I need your help.

Första två säsongerna av Welcome to Macintosh var oerhört bra. Ser fram emot säsong tre.


Macpro är annonsfri för att göra din läsupplevelse bättre.
Läs mer här om hur du hjälper Macpro förbli annonsfri

© 2004 - 2017 Joacim Melin