2016-10-19
Länk

Googles tajming med Pixel är perfekt

Brian X Chen:

This holiday season, all Google’s new phone has to do to compete with those from Samsung, the world’s largest handset maker, is not burst into flames. That’s what recently happened to a bunch of Samsung Galaxy Note 7s, the higher-end smartphones that use Google’s Android software. The Note 7s have since been recalled and Samsung has shut down the product entirely.

Med Pixel är Google i en position att inte bara ta tillbaka kommandot över sin mobila plattform utan också att parkera en stålhätta i Samsungs limpsax en gång för alla. Vi diskuterade för övrigt framtiden för Android efter Pixel i det kommande avsnittet av Björeman // Melin som landar vilken dag som helst nu, så den som vill höra mer om våra tankar rekommenderas att lyssna då.© 2019 Omsoc Publishing AB