2016-11-15
Krönika

Det är något som saknas

För att spinna vidare på gårdagens funderingar om Apples produktutbud och huruvida det växer mossa på ganska många av de produkter vi tidigare betraktade som riktiga flaggskepp.

Tänk om årets uppdateringar, eller bristen på de samma, är ett resultat av att något saknas. Kanske var det något mer som skulle lanseras, kanske resultatet av ett stort projekt som konsumerat stora mängder resurser internt på Apple och som sedan rann ut i sanden.

Jag har ingen aning om vad detta projekt skulle vara, även om Titan-projektet ligger nära till hands, men med tanke på hur Tim Cook slagit sig för bröstet de senaste åren och pratat om Apples alla balla och kommande produkter så kan det vi ser nu knappast vara allt som de hade på lager för i år.

Bara en fundering, så här i all enkelhet…© 2021 Omsoc Publishing AB