2017-01-09
Nyhet

2010 års Mac Pro fortfarande Apples snabbaste Mac genom tiderna

Bare Feats har testat 2010 års Mac Pro mot 2013 års dito, och även kastat in den senaste generationens iMac och Macbook Pro i leken. Resultaten är slående, till och med när de genomför prestandatester med Apples egna PRO-applikation Logic Pro X: 2010 års Mac Pro är fortfarande den snabbaste Mac som Apple någonsin byggt.

Jag testade den modellen för drygt sex år sedan – Apple budade över en fullsmetad Mac Pro värd drygt 100 000 kronor och taxibudet ställde den i regnet utanför mitt hus då jag inte var hemma…

Lite ironiskt är dock att jag kom till samma slutsats som Bare Feats redan i början på 2014 då jag testade den senaste Mac Pro-modellen.

Om jag någonsin varit beredd att byta bort min ena njure för en dator så var det då – så snabb var, och är, 2010 års modell av Mac Pro.© 2021 Omsoc Publishing AB