2017-01-11
Länk

Ytterligare kritik mot Macbook Pro och Touch Bar

Jeff Geerling:

Late last year, Apple introduced the controversial ‘2016 MacBook Pro with Touch Bar’, and there was quite a backlash from the developer community. Apple critics were quick to jump on the bandwagon and trash the laptop, but as an ‘Apple fanatic’, I was willing to give the Touch Bar a fighting chance.

After all, I thought, surely an engineer or manager would’ve put an end to the Touch Bar if there wasn’t some redeeming value, right?

Boy, was I wrong.

Väldigt läsvärd artikel med intressanta poänger när det gäller både byggkvalitet, batteritid och användbarhet. Geerling lämnade tillbaka sin Macbook Pro med Touch Bar och köpte 13-tumsmodellen utan den samma istället.


Macpro är annonsfri för att göra din läsupplevelse bättre.
Läs mer här

© 2004 - 2017 Joacim Melin