2017-02-02
Länk

Tack och hej till ett öppet Internet

New York Magazine:

The Trump administration yesterday named Republican Ajit Pai to head the Federal Communications Commission. Pai’s appointment was a foregone conclusion, given that he is the ranking Republican on the five-member body, but it’s important for one reason: Pai is an outspoken critic of net neutrality — one of the fundamental principles of the free, open internet we’ve all been using for the past several decades.

På tio dagar har Trump gjort mer skada för USA:s anseende i omvärlden än hans tre senaste republikanska företrädare lyckades med under samtliga sina mandatperioder.   Bara drygt 3,9 år kvar av detta att se fram emot.


Macpro är annonsfri för att göra din läsupplevelse bättre.
Läs mer här

© 2004 - 2017 Joacim Melin