2017-03-21
Humor

Apple lanserar lysande exempel på bolagets nuvarande innovationsförmåga

En röd iPhone 7, en röd iPhone 7 plus och en tjockare version av iPad Air 2 med en A9X-processor istället för en A8X som i iPad Air 2. Prislappen på iPad, som modellen heter, börjar på strax under 4000 kronor.

Med andra ord: detta är Apples alternativ för skolor och andra priskänsliga kunder som av någon outgrundlig anledning inte vill betala det dubbla för en surfplatta som de troligen inte kommer använda så mycket ändå.

En röd iPhone 7 kostar från 8595 kronor och uppåt.  Ja, du läste rätt. En aning magstarkt kan tyckas med tanke på att Apple kommer släppa uppdaterade telefonmodeller om drygt ett halvår.

Detta, mina vänner, är Apples innovationsförmåga med Tim Cook vid rodret. Skit i slutkunderna – cashen ska in.© 2021 Omsoc Publishing AB