2017-05-30
Länk

Trumps “magnetiska personlighet”

Vita Husets talesperson Hope Hicks om The Donald:

President Trump has a magnetic personality and exudes positive energy, which is infectious to those around him. He has an unparalleled ability to communicate with people, whether he is speaking to a room of three or an arena of 30,000. He has built great relationships throughout his life and treats everyone with respect. He is brilliant with a great sense of humor … and an amazing ability to make people feel special and aspire to be more than even they thought possible.

Ärligt talat har denna charad gått så långt så det är svårt att veta vad som är sant och vad som är en parodi på Donald Trump och hans regim. Skillnaden mellan hur Trump och Nordkoreas diktator Kim Jung-Un beskriver sig själva är i bästa fall hårfin numera.

Nej, jag använde inte ordet “hårfin” som ett upplägg för att skämta om Trumps omöjliga frisyr.

Lovar.© 2021 Omsoc Publishing AB