2017-06-15
Länk

Netflix större än kabel-tv-bolagen i USA

Engadget:

A combination of official data with Leichtman Research estimates shows that, as of the first quarter of 2017, there are more Netflix subscribers in the US (50.85 million) than there are customers for major cable TV networks (48.61 million). This doesn’t make it bigger than TV as a whole (the figures don’t include 33.19 million satellite viewers), but it’s still a big milestone for a streaming service that had half as may users 5 years ago.

Det måste vara oerhört förvirrande för tv-bolag runt om i världen att man kan starta en distributionskanal för film och tv-program utan reklam som folk villigt betalar för varje månad. Till skillnad från Spotify gör Netflix också vinst, vilket måste vara än mer förvirrande.© 2021 Omsoc Publishing AB