2017-09-09
Nyhet

iOS 11 GM har läckt – här kan du ladda ner den

Tim Cooks prat om att Apple skulle bli dubbelt så bra på att hålla Apples hemligheter säkra kan man ju fnissa en aning åt när företaget åter igen har lyckats läcka ut en iOS-version. Denna gången är det GM-versionen av iOS 11, alltså den version som förväntas släppas till betatestare nästa vecka och, om inga katastrofala buggar upptäcks, till slutkunderna några dagar senare.

Det finns gott om nyheter i denna GM-version, och du kan ladda ner den redan nu:

Som vanligt: detta är en betaversion och installeras på egen risk. Länkarna kan ha slutat fungera när du läser detta.

Just ja – de nya bakgrundsbilderna i iOS 11 är oerhört läckra. Du ser en av dem högst upp i denna artikel. Du kan läsa mer om allt som Apple lyckats läcka ut idag här, och tro mig: det är ordentligt med spännande nyheter.© 2021 Omsoc Publishing AB