2017-10-17
Nyhet

Exklusivt: Apple Pay lanseras även i Danmark och Finland nästa vecka

(Don’t understand Swedish? English version here.)

Som Macpro tidigare kunnat berätta så kommer Apple lansera Apple Pay i Sverige redan nästa vecka. Den 24:e oktober är det dags för svenskarna att börja använda tjänsten.  Macpro kan nu också avslöja att Apple slutit avtal med banker i Finland och Danmark och att lansering i dessa länder också kommer ske under nästa vecka.

Sannolikt kommer lanseringen av Apple Pay i de tre nordiska länderna Sverige, Danmark och Finland ske samtidigt, det vill säga den 24:e oktober, men detta är inte något Macpro kunnat få bekräftat i skrivande stund. Vilka samarbetspartners och banker som Apple kommer arbeta med i våra grannländer är heller inte känt i skrivande stund.

Att Norge saknas från listan har sannolikt att göra med att landet inte är med i EU.

Missa inte: Detta är butikerna som är först med Apple Pay i Sverige.© 2021 Omsoc Publishing AB