2017-10-30
Länk

Apple dissar vanlig press för tester av iPhone X

MacRumors:

In addition to journalist Steven Levy’s first impressions of the iPhone X, Apple recently invited a number of YouTube channels to try out the highly-anticipated device at a nondescript building in New York City.

Än så länge har inga etablerade medier, Daring Fireball, The Verge och amerikanska Macworld inkluderade, publicerat några tester. Kanske är de fortfarande under embargo eller så är det bara så att de helt enkelt får vänta på sin tur. Klart är att Apple förlitar sig på Steven Levy och en packe “youtubers” för att få ut de första testerna av produkterna.

Smart, eftersom Steve evy sällan gör någon besviken och hans relation till Apple kan klassas som väldigt nära de senaste 30 åren, och “youtuber”-ungdomarna kunde sannolikt knappast genomföra några särskilt djuplodande tester eftersom det hela arrangerades i lokaler som kontrollerades av Apple under en mycket begränsad tid.

Underligt är bara förnamnet.© 2021 Omsoc Publishing AB